PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!

Siapa nak menang Ramadan Giveaway dari Herlia? Kami nak cari 3 orang pemenang bertuah dan anda mungkin salah seorang daripadanya! Jom, sertai di sini: https://community.theasianparent.com/contest/ramadan-giveaway-dari-herlia/1839

PERHATIAN: Produk Berpantang dari Tungbayee Kembali Lagi!
212 Balas

jawapan adalah 45 40 + 40 = 80 40 + 30 = 70 30 + 15= (45) Terima kasih #theasianparent_my #herlia_naturals ig :mummy_raudhah

Jawapannya adalah 45❤️ moga ada rezeki saya and baby due 13/3 ni dan moga dipermudahkan urusan bersalin saya🤲🏻

Jawapannya adalah 45 ❤️ semoga ada rezeki buat saya dan ibu2 yang lain #theasianparent_my #herlia_naturals Ig : nurhqlizq_

Jawapan - 45 Kenapa 45 ? 👉 40+40 = 80 👉40+30 = 70 👉 30+15= 45 Instagram : wanimahadzir Moga ada rezeki 🤲

1 ) 40+40 = 80 2 ) 40+30 = 70 3 ) 30+15 = 45 So jawapan untuk no 3 ialah 45 🥰 Moga ada rezeki first baby saya ❤

Jawapan saya : 45 Semoga ada rezeki saya dan anak. Terima kasih theAseanParent dan herlia naturals. Ig: dinimady

Jawapannya ialah 45. Semoga ada rezeki saya untuk bersahur dan berbuka puasa menggunakan produk dari herlia ❤️

Jawapan : 30 tambah 15 = 45 Jom teka ibu2🤭 manatau rezeki menang set ramadan giveaway dari herlia, terbaik!

jawapan dia adalah 45.. satu botol 15..semoga ada rezeki saya dan anak dibulan ramadan ini,inshaAllah aminn

Jawapannya ialah 45 ❤️ Semoga ade rezeki utk saya dan kwn² yg lain menang..inshaa Allah..amiinn 😊