Shopping barang baby...

Siapa mommies dekat sini dah shopping barang baby walaupun baru masuk 13week? #pregnancy #1st_pregnacy

19 Balas

awal nye strt beli....kmi tggu 3rd trimester bru start now enjoy being pregnant je dulu..dgn kes covid mkin makin tggi area kmi ni..x brani nk kuar g mall..dok lm umh je..

4y ago

sy sejenis yg x puas hati beli online..brg rumah boleh beli online..tp lau bju susah unles website yg sy dh biasa pakai bju dia or dh beli bju nye kat butik..since this is our 1st baby..nk la jugk merasa beli kat mall bwk blk shopping bag bnyk2...hehe