Teka Nama 'Jajan' sempena National Junk Food Day!

Siapa membesar dulu suka makan junk food a.k.a 'jajan'?😆 Rasanya mesti 99% pengguna kenal 'jajan' bawah ni kan? Kira dulu kalau dapat beli ni dulu paling powerlah😆 Ni dulu zaman min satu paket baru $0.20-$0.30 sekarang dah berapa ya agak-agak?😅

Teka Nama 'Jajan' sempena National Junk Food Day!
85 Balas

mase mengandung anak no 2 ...(2006)x leh nk kawal perasaan suke mkn jjan nie🤭

super, super, super ringgg!! alahai kan dah ngidam ni. esok kena carik ni

baru mkn smlm.. tiba2 nmpk.. tiba2 nak mkn.. aduhaiiiii.. sedapnye

super ring !!!!! samapi skang x suka makan dan x suka bau dia...

Mau nye tak kenal..baru je lepas ngidam jajan ni. 😂

𝚜𝚞𝚙𝚊𝚛 𝚛𝚒𝚗𝚐𝚐𝚐..

Super ring lazat super ring riang😄😅

Super ring lazat super ring ria🤣

SUPER RING!! My favorite!!!

rm0.50 1pack saya beli