Hi Mommy ❤️❤️

Siapa mcm sa start perggey 20 weeks sehingga 26 weeks, Skit kt bawah paha klu nk bangun alahaii nk terkeluar kencing dulu ank 2 xcm ne.. Nk tya lagi kenapa ye baby klu kita pusing kiri dia mcm tandang ketar2 pusing kiri sma jga so dia ok bila kita terlantang Tpi baring mcm itu x elok x sbr nk temujanji kkia 12 hri bln ne nk tya npe pelik pula dulu ank 2 baby gerak biasa2 je skrg ne mcm lain2 takut baby apa2 pula minta di jahui la segalanya ??

1 Balas

Pernah dulu masa anak ke 3 skrg pregnang lg anak ke 4 18minggu masih belum terasa pape lg.

5y ago

Hrp2 x ada apa2 la ne sis Risau juga 😢esok nk pergi temujanji nk tya nurse