bentuk kepala xsekata

baby boy sy umur 2 bln lebih.. n bentuk kpla dia xsekata bhgian blkg sbb kpla dia klu baring mngadap kiri sj.. slalu btlkan klu dia tdur tp ttp pusing blk.. sebelah elok sj tp belah kiri tu jd rata ada x anak mommy2 mcm ni? klu dia bsr nti jd elok x? atau kekal mcm tu.. ksian tgk bentuk kpla anak 😭

3 Balas

Anak saya sama mcm sis. Mmg nampak pelik kepala dia, mcm panjang 😂 Bila dah 4 bulan Alhamdulillah nampak okay dah kepala dia. Saya tak buat apa pun just usap2 kepala dia selalu. Bg bantal pun kdg2 sebab nk tinggikan kepala dia time df. Skrg 6 bulan normal ukuran kepala

4w ago

lega sikit dgr.. hrp anak sy pun mcm tu nti 🥺

anak saya pun tak sekata kepalanya sebab dia selalu berpaling ke kanan waku tidur masa awal2 lahir dulu alahaii. sekarang 7 bulan makin baik alhamdulillah. bila dah mula meniarap tu boleh la galakkan dia untuk selalu meniarap dan banyakkan aktiviti masa meniarap 👍🏻

4w ago

okey noted.. tq sis🥰