29week

Siapa kt sini mse scan 28w bby songsang? Ada pluang untk brslin normal nnti?

4 Balas

Saya masa 27weeks scan baby songsang. Next appointment 36weeks nak tgok sama ada baby dah turun belum. Harap semuanya berjalan lancar. Sama² kita berdoa moga perjalanan melahirkan dipermudahkan kelak ☺️

Saya🙋‍♀️... scan dkt swasta time 27w..alhamdulillah smlm cek blik 31w dr ckp kpla baby dh kat bwh.. Jgn risau sis.. Mudah²an kita sma² bersalin normal nnti.. Amin🙏

jgn risau nanti baby tu berkalih juga puan byk kn solat ye..sujud

5y ago

saya pun cam awak gak dulu..8 bulan masa tu...sujud biar lama sikit..inshallah

Saya...rabu ni nak ken G scan lg utk 36w tngok songsang lg ke x..hopely dh turun..

5y ago

Betul..bila tdo mlm xslesa g scan songsang..34 scan songsang lg..36 alhmdulillah dh normal kedudukannya