risau sngat

Siapa kat sini yg pernah spot darah, tp darah tu dlm bentuk lendir..kandungan sy 10w.. Kalau pakai patyliner, darah tu tak turun pon kt patyliner...tapi jika kita cuci kemaluan kita, baru kite dpt rasa lendir tu, bila amik ianya adalah darah... Please share pengalaman mommy2 semuaaaa ?

6 Balas

Mcm akak masa pregy 2 bulan..bila pakai pad tak kluar time kita kencing baru kluar tapi darahnya pekat merah.akak gi klinik dia bagi ubat kuatkan rahim mkn 2 minggu je alhamdulillah dah nak masuk 8 bulan skrg

G hospital biar doc cek..sbb sy pun bleeding dgn bila buang air ada ketulan gak..doc cuma scan &nmpk kantung.2mggu scan lg..harap nmpkla bby...

Kena g hospital sis..Dr check & scan.. Sy pregnant tiga2 ank mmg selalu bleeding..time Tu awal2 pregnant..kena rest..jgn gerak sgt..

sy 12week kuar lendir bdarah mcm 2..sket2 gak kuar..doc bg ubat kuat rahim..seeloknya pegi hspital utk checkup

Banyak ke? Lebih baik sis pergi jumpa doktor untuk chekup

4y ago

Sy pon mcm tu kandugan dah masuk 8w..lendir coklat jew..x de darah..ari2 ada

Jmpe doc sis..sy dlu spotting bdrah..xde lendir