7w 1d.. petang pegi tandas kencing, pastu Ada lendir + darah

Assalamualaikum dan Salam sejahtera, Saya pregnant 7w 1d.. tp td Sy kencing, Ada lendir + darah .. normal X? Masa basuh yg darah tu bnyk sikit X sempat nak snap... Mohon share siapa Ada Pengalaman....

7w 1d.. petang pegi tandas kencing, pastu Ada lendir + darah
2 Balas

Kalau ada darah kena terus ke hospital sis. Bukan semua darah yang keluar tu sebab spotting early pregnancy. Risau kalau ectopic dan lain2 je. Semoga dipermudahkan sis 🌹

2y ago

ye betul..terima kasih respon ❤️

Kalau darah merah, better ibu ke hospital jumpa doctor, jangan delay.

2y ago

terima kasih tau respon...Sy otw ke hospital🌹🌹