Keluar lendir campur darah sikit.

Hi assalammulaikum mummy semua...sy nak tanya, sy tengah pregnant 9wk..tp semlm anak sulung saya tidur dan tak sengaja tertendang perut dan rasa terkana bhgian pundi kencing sy sebb sy rasa mcm nk terkucil..bila bangun pagi sy rasa sakit bhgian kena tendang tu..sy risau kalau tendangan terkena kandungan sy..tga ari tu sy buang air tp ade keluar lendir campur darah..lepas tu sy rasa sakit lagi smpai sekrg ni..tp takdelah sakit sangat still bole buat kerja lagi..ke atau memang normal usia kandungan sy ni ade yg kluar lendir darah tu..sy duduk berjauhan dgn suami sebab kerja..sy bukan tak nak g klinik tp pernah nampak nurse suruh pesakit balik bila pesakit ckp kluar lendir cmpur darah dan rasa sakit..apa perlu sy buat?

1 Balas

mmg normal utk preggy mommies ada discharge or spotting..tpi if brterusan or ada heavy bleeding trus g hospital k