Suntikan tetanus

Siapa kat sini dah kena suntikan tetanus? Saya dah hari ke 3 kena suntikan ni.. sakitnya masih terasa.

24 Balas

Saya kena ahad lepas. Dua hari jugak bengkak dekat tempat cucuk tu lepastu okay dah hehe

Alhamdulillah ok ja 2 kali cucuk.. 1st xde rsa pape.. 2nd lenguh sikit je..still boleh buat kja

5y ago

Tq respon puan.. :)

Saya baru kena haritu , lama jugak laa lenguh tangan nye . Harini baru ok sikit

Sy aritu pown dekat smgu lebih gak baru hilang lebam ngan lenguh2..

normal tu sis.. sy next checkup plak kene 2nd dose..

suntikan tetanus ni utk ape? kena suntik masa brape week?

5y ago

Nurse KKIA or doc akan bgtau bila kena ambik tetanus shot. Boleh baca kat sini pasal tetanus: https://my.theasianparent.com/dtap-vaksin-tetanus?utm_source=question&utm_medium=recommended

Lenguh gak la smpai xleh nk angkt tgn sgt..trpakse MC..

5y ago

Tq respon puan... :)

Hari kedua lengan masih terasa lenguh and sakit

suntikan ni kena masa ank first aje ke cmna?

5y ago

Ya puan..

Lenguh badan biasa tu sis