suntikan tetanus ibu mengandung

nak tanya suntikan tetanus ni brpa weeks baru kk nak bagi inject? #firstbaby first suntikan dan second? #1stimemom #mommybuntu #pregnancy

1 Balas

Suntikan ptama sy dpt baru je smalam, minggu ke-20. Yg kedua, InshaAllah dlm sebulan lg, mggu ke-24. Sy ada google kesan suntikan ATT ni pada ibu hamil, banyak jgk laa. Antaranya buat kita rasa lenguh/kebas sebelah tgn. Tanya nurse pon ckp yg sama. Bngun pg td, alhamdulillah ada laa jgk lenguh tu. Tidor pon mkn sbelah jaa 😅

4y ago

owner blum kena bagi suntikan sis😁 and now 24 weeks 4days sudah pun belum kena bagi suntikan.