Apa memori PKP 1.0 anda?

Siapa ingat lagi waktu PKP 1.0 dulu ? Tak sangka kan kita semua boleh sampai ke PKP 3.0 ni😅 Jom komen apa paling anda ingat waktu tu? 👇

Apa memori PKP 1.0 anda?
60 Balas

Semua ni lah.. Bread tu kan rajin kluar org post bt resepi. Sy masa ni fikir nk bt kek dari bread cenggini je sbb alahaii mcm x habis2 cari resepi 3 bhn. Smpai femes pula resepi xda bahan hahaha.. Pastu dalgona.Tp sy tgk je. Xda rasa mcm nk bt or rasa. Tp blik2 tgk terfikir jg nk tau rasa dia. Smpai tgk kak bella khan post psl dalgona. Eh dia ka tu? Xpsti lh. Masak apa x jadi,hhaaa yg ni related btl dgn keadaan sy. Sy rasa mcm kena bawa gelak bila stres xjadi bt kek. Then sy rasa mcm nk2 je bt video cenggitu tp sy lebih asyik tgk org bt video Tu.. Kesana kesini hahh..Ni yg sy duk ktwa org bt lawak psl ni.. Tp start sini la sy rasa kes sabah cov19 mkin teruk😭😭 dia mcm pelan2.Lama2 skrg alamkk merosot terus 😭😭😭

terkandas dibandar sbb bawa ayah pegi hospital besar masa tu jarak kg dan bandar 6 jam sampai, masa tu ada lagi kelonggaran tetiba lockdown hampir xpulang kg duit menipit sbb xde sedara yg tinggal kat bandar kitaorg sewa hotel tu pun hotel tah pape sbb tggal 1 hotel tu je yg buka nan murah dekat ngan resto pulak tu ade pun hotel trivago mahal naw lepas tu jauh dari resto nasib ada runner yg sedia bantu hantar kami sewa dlam anggaran 550😣

A...saya lihat orang ramai melakukan panic buying dan akhirnya jadi panik juga bila lihat expired date roti x sempat habis makan...rasa sedih bila lihat roti yg x bersalah bergelimpangan dlm tong sampah..🙄

tkurung dlm umah mula2 rse x syok yla tperap je lama2 okay ,tjebak jgk la buat kopi dalgona tu😂😆 time pkp 1.0 sy tngh pregnant dlm 5 bulan gitu beli barang anak semua online.

Pkp 1.0 jumpa dengan ex boyfriend lepas setahun break. Pkp 3.0 dah jadi suami isteri and tengah pregnant sekarang 🥰 tp satu resepi kat atas tak pernah cuba pun! 😂

A. Roti gardenia - suami yg cuba B.Dalgona saya buat punyalah x sedap nak mampos! D. Ke sana ke sini hahahaha...best yg kayuh basikal tu

Hahahahaha Dalgona coffee hampir tiap hari buat atau Dalgona milo , Alhamdulillah dua2 try dgn rasa yg perfect 🤣😍

msa pkp 1.0 sy pregnant....msa pkpp sy bersalin...ni ank 10 bln pkp 3.0 plak...#babypkp

masak bersama dan makan bersama puasa dn raya bersama keluarga

ABCD.. 🤣🤣smua ingt..hehe..viral ms tu