bersalin pkp 3.0

hi ibu2 nak tanya pengalaman bersalin time pkp 3.0 ni..mcm mana prosedur hospital sekarang ya..

1 Balas

hospital gov.. saya bersalin 11/7. 10/7 dtg pac turun tanda darah. pkul 10 mlm. cek semua. last2 kena tahan wad(doc inform dlm pkul 12-12lebih). sblm masuk wad kena swab. masa tu saya org last kena masuk wad. sorg2. jd swab test agak lambat. pukul 1.30am doc ckp baru buat swab. lepas swab kena duduk ruangan menunggu. sini takbole duduk dekat dgn husband. husband dok jauh sikit. punya lama tunggu result. dlm 2.30am cmtu result kua. 3am baru dpt katil.. husband anta brg2 pd guard. n guard akan anta pd kita. discaj pun sama. husband bg nama kat guard. guard mintak surat discaj kat nurse pastu pas pd husband utk bayar.

3y ago

aduh sianyaa..mudahan dipermudah tau sis..harap bby cepat sihat