Tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan?📆

Siapa ingat lagi tahun berapa berkenalan dengan pasangan ya?🥰 Tahun berkenalan tau, bukan tahun kahwin ya😏 Tahun yang mungkin kenal, kawan je tapi tak ada hubungan lagi🤭 Min kenal dengan pasangan min tahun 2016😆 Jom komen di bawah nak tengok, ingat lagi tak ya semua😁

Tahun berapa anda berkenalan dengan pasangan?📆
1910 Balas

2020 sy berkenalan dengan suami saya Dan Saat”itu kmi hnya berkawan lama”jdi taman🙈💕dn disitu juga sesi perkenalan dgn parents ..selepas itu parents suami saya pula untuk memasuki meminang dn x lama brapa bulan kemudian pihak kelurga suami untuk hijab kabul 🥰🙈

Sy kenal suami sy tahun 2019 dekat game.. kami just contact melalui wssp dn call selama 3bulan dn dya pun ajak sy jmpa mak ayah dya dan mak ayah dya sukakan sy. Terus dya ajak kawin.. 😅 bulan 3 2020 kami nikah dn skrg tggu hari nk melahirkan ank sulung kami 🥰

2011 kenal masa tu umur 17 (kawan kenalkan)😆 15/8/2020 tunang 😍💍 12/02/2021 nikah 👰🏻‍♀️❤️🤵🏻💍 02/2022 inshaAllah dapat baby (sebab tngah pregnant 7minggu)🧕🏻👶🏻🧑🏻‍🦱🥰 #Alhamdullilah ❤️

Kenal - 1 /2018 Berkawan - 3/ 2018 First jmpa-10 /2018 Tunang - 12/ 2018 Nikah-8/2019 30/8 ni anniversery kami.. Alhamdulillah dah 2 tahun.. InsyaAllah 28/8 ni baby boy kami dilahirkan.. Doakan urusan bersalin sy dpermudhkan.. Amin...

saya dengan suami sy satu sk menengah. tahun tahun 2014 contact balik kawan dlam 6 tahun terus take a note 2020. skrang tngah tunggu kelahiran baby insya Allah due bulan 12. semoga jodoh dengan suami sy sampai akhir hayat ❤️😍.

I met my husband during high school years but i wasn’t interested with him and also we both got partner that time. Anyway, fast forward we dated in 2007. Got married after 7 years together & had kid(s) 🥰 13 years to be exact.

14.05.2012 BERKENALAN (BERCINTA ZAMAN SEKOLAH , PMR) 30.07.2015 TUNANG.. 21.12.2018 NIKAH.. 03.07.2021 INSHAALLAH SOON OUR FIRST BABY 🥰.. MAY ALLAH SWT EASE EVERYTHING.. STAY AT HOME AND STAY SAFE EVERYONE ❤️..

July 2020 - berkenalan di tempat kerja 🙈 Aug 2020 - merisik Sept 2020 - bertunang Jan 2021 - nikah Nov 2021 - insyallah our first baby 👶🏻 *Allah permudahkan dengan doa dan restu ibu ayah. Alhamdullilah

kenal hujung 2018. Sebulan lepas tu bertunang selama 3 bulan dan kawin awal 2019. Nan hado bercinta. Bercinta lepas kawin. Tersangkut kat fb baituljannah. 🤭 Mudah sungguh aturan Allah. Alhamdulillah. 🤲

2015.. then break up after 3 months 😂 then terjumpa balik awal 2020 .. now 8 weeks but high risk pregnancy.. sbb sy Ada PCOS .. brpa Kali tolak dya sbb takut xdpt bgi zuriat .. PCOS truk smpi 4 thun X period