Due Date

Siapa ibu² yang due date sekitar 19.12.2019..... kawan2 dah buat persediaan brg2 baby.... baby dh kuat menendang ke belum.... kawan2 kuat mkn x.... dh scan baby berapa kali....

1 Balas

sy 13 dec . persediaan buat sikit² da . alhamdulillah baby menendang kuat dah . scan da 3 kali . next week scan lg . tp sume dgn hospital sbb special case .

5y ago

sama2 lah kita berdoa ya... semoga anak yg kita kandung ni lelaki soleh....