Due date bulan 9 2021

Sape sini due date bulan 9/2021 ... Dah bi brg2 baby ke belum???

25 Balas

Saya.. Dah start beli sikit2.. Slow and steady.. Sbb kalau nk beli smua slalu nanti wallet ada kulit pisang je.. 🤣

Belum beli jugak. Tapi dah start survey untuk financial planning 😉 Ibu-ibu prefer beli online ke offline?

3y ago

both. online promosi. kedai lebih suka dpt pegang brg

2.9..bru bli bju 3helai,bedung, tuala, stokin n barut prut ank first ad elok lg.. Nt nk bli slow2

Blum lg.. Mcm sy bru bersalin thn lepas jd brg besar2 tu dh ad.. Bln 7 nnti bru cri brg2 basic..

1/9/2021-baru beli botol susu.. tunggu nak thu gender baru nak start beli.. mybe lepas raya..

Belum lg..😂😂😂 due date 3/9/21..skjp je dh 21w..nanti lah lps raya p beli🥳

sy 24/9 .. recycle brg bby yg ank mksdre pnye ...nk shoping jgk yg bru tp lps raya lh 🤭

11/9 Belum start beli apa² lgi.. InshaAllah lepas raya start beli sikit². Hehehe ❤️

Sy 8/2021 dh start beli dlm 70%... Tu pun semua beli online dh x larat nk pusing mall...

12/9, dh membeli sikit sikit sbb bapaknya excited, anak first☺️