keropok lekor

Siapa hamil ada mkn keropok lekor?blh makan?

34 Balas

Mkn jer..tp kalau blh yg baru di goreng..bimbang yg lama terdedah pd baktiria..kalau ada drh tgi x sesuai..garam byk..mkn ckit x de msalah..

da selalu mkn 😅 xtwu plak ade yg was2 boleh mkn ke x 😅 sate ikan pn sama 10ccuk skali mkn 😅

Knp pulak x boleh mkn keropok lekor ye? Sy selalu jugak makan keropok lekor yg digoreng @ direbus

Kenapa lak xleh mkn keropok lekor..rasenye xdek bahan merbahaya dlm 2..boleh je mkn sis...sy slalu mkn..

2y ago

klu mkn yg rebus je blh ke?

Sy pon mkn jer awl2 ok..tp dh msk 3bln rsa nk munth je mkn keropok leko tu..xtahu la knp..

Boleh...sy mse tngh mngdong ni klo bli kopok leko smpai rm4-5 sy sorg je bedal hihi..

Kita geng . Hahaha Tapi mak tegur x leh mkn slalu sbb garam byk . 😒

bole je mkn,jgn mkn ikn mentah tu sekor² dh ler hihi

4y ago

😅😅

Kenapa dgn keropok lekor. Kalau teringin makan je sis.

Boleh asalkan baca bismillah dulu 😂