keropok lekor

kalau pregnant blh mkn keropok lekor x?

keropok lekor
22 Balas

Sedap tu.. sy still x jmpa keropok lekor yg memuaskan hati.. 😭😭.. tiap kali if ternampak org juak keropok lekor, mesti beli.. bila dh mkn nnti, mesti kecewa, sbb liat.. x jmpa yg bkenan d hati..

Knpa pulak yea xbleh mkn? Ad bca @ org ckp ke xbleh mkn? Org ngndung nie bkn sakit, bleh je mkn semua tp brpada2...klu kita ad elergik ke bru xbleh mkn...🤦

Hihi sayaa tiap minggu gi pasar malam beli yg ada tabur sos cheese tu.. Heee tak tau kenapa selera sungguh 😁

Boleh je kalau takde alahan kat keropok. Sy masa awal pregnant mmg suka makan keropok lekor.

Saya dah telan banyak keropok lekor time pregnant.. 😁alhamdulillah ok..

Boleh je sis.. Sy duk terengganu.. Boleh kata hari2 makan 😊😊

Mkn je laa. Rezeki tu. Sy pon pregnant 5 bulan hantam nenas

Asalkn ibu mengandung ade gigi.. makan je la..

Umm nmpk sedap tapi masih terkunci selera makan...

boleh janji bukan makanan yg mentah 😁