Detail scan

Siapa due bulan April 2021 yg dh buat detail scan? Sy nk buat tp takut

1 Balas

kenapa takut? kawan siap buat growth scan lagi lepas details scan. Pn ad masalah apa ya?

3y ago

Sbb pernah gugur.... Rasa Mcm2 pikir dlm kepala ni..... Bila bc pengalaman ibu2 yg detail scan ade yg normal... Ade yg ade masalah.... Tkt nk ready mental fizikal.... Dlu anak 1st xde pun sy buat detail scan.... Tgh fikir nk buat ke xnk detail scan... Rasa mcm nk buat growth scan je.