Bulan 12

Siapa due bulan 12? Mommy dh prepare barang2 baby ke? Seeloknya beli baju baby newborn dlm berapa helai ye? Pampers nb berapa pack? Anyone nak share if dont mind.. ☺️

52 Balas

Sy dh lepas, bln 12 gak...huhu...bju nb mommy xyah beli byk sgt, sbb 6t baby pkai kejap jer sbb baby cot membesar...pmpers nb sy beli 1 pack jer dlu sbb nk tengok baby sesuai x dgn pmpers tu...bile agk2 x de masalah bru beli buat stok...