Pampers size newborn

Hi monmys. Nak tanya, biasa newborn pakai pampers size nb berapa banyak ya? Nak kena prepare berapa banyak size nb😅 sofar baru beli 2 pck

2 Balas

Newborn cpt membesar sis, apalgi yg lahir 3kg ke atas.. klu dah beli 2 pack dah tk paya beli lgi saiz nb beter beli saiz s .. mcm sy beli saiz nb 1 huggies sbb kuantiti banyak, klau saiz s pun 1 beli mamy poko sbb jangkaan saiz s ni dah masuk 2 bln baby kuat menyusu n kuuat berak hehe

bergantung pada berat baby sis. baby sy lahir 2.4,2.76 dan 2.75kg. sy guna pampers newborn sampai baby umur sebulan,lepas tu baru tukar saiz s. kalau baby lahir besar,tak sampai sebulan pun dah tak muat newborn size tu.

9mo ago

Oh yeke ok ok thank you awak sharing 🥰