Bulan 12

Siapa due bulan 12? Mommy dh prepare barang2 baby ke? Seeloknya beli baju baby newborn dlm berapa helai ye? Pampers nb berapa pack? Anyone nak share if dont mind.. ☺️

52 Balas

me🙋14/12 ....baru beli sleepsuit, romper n napkin..sy beli size 0-3 months..baju newborn nk cri 4,5 helai je nti

Saya 15/12 , brg baby cuma pkai yg kakak abg je, klu nk beli pun sehelai dua je, pampaers baby nb beli 1pack je

Sy xbeli yg newborn..sy ambk saiz M or L.. Sebab baby cepat membesar..due date 25/12 Dah beli baju ckit2 😄

5y ago

X besar sgt ke kalau terus beli M? 😅

sy 5/12.bju baby sume dh siap bsuh.sronok sgt shopping.kira2 blik ada 24 psg😂tggal brg ibu n pampers je lg

4y ago

Saya x byk beli..bb bju abg die byk lg..so tmbh skit2 je...saya klu beki bju..llaki or prmpn bleh pkai..bb x mbzir..bsalin lain kli..x byk beli bju...

Due date saya 28/12. Apa pun xbeli lagi confuse nak membelinya satgi silap beli kena beletiaq pulak huhu

Beli bju newborn dlm 15helai.. Tak pyh byk sgt.. cuci hri2 klu ble.. sbb newborn akn pkai sgt sekejaaaap.. 😅

Sye prepared mne yg penting time nk bersalin. Bju baby pn bli kt bundle je dlm kuantiti yg sedikit.

Sye hjung blan 12..hihi..excited sgt sbb baby 1st.. sye dh start bli skit² dh baju dye..hihi..

5y ago

Sy lg hjung..30/12 tp rsenye bby kne kuar awl sbb sy ade GDM + Hypertnsion. Hehe

Saya due 22/12 ..NK beli ,2 3 helai ja...xtau lg jantina...baju2 yg Ada Suma baju kak2...

X beli apa2 lngsung lg.. Bingung nk beli apa yg perlu didahulukn.. Last2 x beli apa pun.. 😁

5y ago

Nanti masuk 7 bln preggy dlu kot bru pikir