Due bulan 10

Siapa due bulan 10? Dah ada yg start beli barang ke? Due saya 19/10

49 Balas

Dah boleh beli sikit2 tu 🤭 Macam saya, due date on 15/10/19, tahun lepas. Tapi bersalin pada 30/9/19, on 37 weeks. Kadang2 kita bersalin awal dari due date. Better prepare awal 🤗

Due 5/10. Beli sikit2.. sbb every week nak pergi jalan shopping mall so ada alasan 😆 first scan laki, 2nd scan perempuan. So beli baju warna putih, hitam, grey je lah haha

Saya beli sikit2 tinggal xbyk dah nak beli,lagipun anak ke3 dah..topup2 je tp mcm terover beli pulak 😅 saya due 9/10..hujung2 nanti baru cari set berpantang pulak..

Saya due 18/10 belum beli apa² lagi sbb belum tahu jantina baby lagi nk tahu gender dulu tapi saya dh geram sgt tengok baju baby comel² baby first 🥰

Sy due 10.10 .. pakai bju kakak2 abg die je ... Tp baju sehelai 2 utk sambut org baru, pampers nb belum beli lg.. .. abg die bru 1thn 4bln .. 😆😆

Saya 17/10, anak k4.. Tapi ikut pengalaman sebelum ni tiga2 anak bersalin 38w.. Beli sikit2 ja baju baru sebab pakai baju anak2 sebelum ni punya

Beli dah sikit2 je. Yang utama child safety seat dengan barang persiapan untuk masuk wad dan labour room. Selebihnya akan beli selepas bersalin.

Sy due date 101020 , dah beli baju baby beberapa helai sebab excited sangat baby first . 😂 Semoga Allah permudahkan segala urusan kita 😊

Saya due 1.10. Husband yg excited beli barang baby, sbb baby first kot. Tiap2 mnggu ajak tgk barang baby. Alhamdulillah dah 90% complete.

saya due insyallah 1/10. barang start beli hujung bulan 7 selepas buat lenggang perut. hehee ikut cara orang dulu2. takut beli awal 😬