Due bulan 10

Siapa due bulan 10? Dah ada yg start beli barang ke? Due saya 19/10

49 Balas

Sy start beli da sebb now da 30weeks... Biasa beranak dlm 36 to 37 w.. So sedia awal2 la.. Due bln 9 tp takut bby kluar awal skit..

Sy xbeli.. Pakai brg anak2 yg lpas2 je.. Nanti baby besar baru beli baju.. Baby cpt besar rasa membazir pulak beli baju baby..

14/10 dahhh start shopping on9 tngal tgu brg smpaiii.. nak jln lama2 kat mall dah tak brapa tahan kaki neyy asyikk sakittt..

Sy due 18/10 dah start beli sikit2. Sbb skrg byk sale, so beli awal brg baby ikut sale. Baju je takjumpa sale lg. Haha.

Beli sikit2...lg pn ank ke3... Boleh pkai barang yg lain... Yg kurang ckit je... Hampir due kita sis... Saya 20/10

4y ago

Sama sis..ank ketiga jugak

saya dh start mbli sikit² smntara suami cuti sbb suami teruja mbli bju baby..mna yg xjmpa bli online ja

17/10, ada la beli yg kecil kecil dlu. jalan mall singgah beli sikit sikit sbb skrg banyak pulak promosi

Sy 24/10.. Dah beli 50% takot perut makin besar makin mengah n xlarat nk jalan byk n diri lama2x..

Saya 6/10 , belum prepare apa apa lagi walaupon babyfirst sebab nak tahu gender dulu hehe .

Sy 24/10 dh bli ckit2..tkt nt dah xlrat nk brjln..skrang pn dah semput2 nk bjln😅😅