Tekak kering bila waktu mlm terjaga dri tido

Siapa dkt sini klu terjaga mlm tekak rasa kering jer ?

3 Balas

maksudnya tak cukup minum air tu sis. amalkan utk minum cukup air pada siang hari, sbb xbrp elok minum air mlm ii dgn kerap. lagi satu boleh cuba utk letak garam bukit dkt dlm air minuman utk tingkatkan kadar serapan air ke badan. xde la skali minum sekali keluar last ii mcm xminum jadinya.

saya pn ad msalah sma sis, standby botol air tpi katil sbb mls nk bngun g dapur😂

sy pun, kdg2 tekak kering sgt smpai terjaga .sy standby air msk atas katil.