Tekak rasa kering panas. Bila makan perut rasa terik..

Saya pregnnt 37week 3hari kenapa ya tekak rasa macam kering..Panas sikit..Bila makan perut rasa terik sangat....

2 Balas

mngkin normal untuk awak dah dekat due..tpy normal x untuk Sy Bru 6 bulan bila MKN perut rasa terik dan asyik keras..tekak rasa panas MCM nk keluar blik mknn..tolong sape ad pengalaman..

Sy pon tgh alami mcm tu juga. Tekak rasa haus je. Perut rasa sebu selalu. Dr kata norm sbb baby da besar. Yg penting bykkn minum air. Stay hydrated