ada sesiapa bersalin tarikh 10.6.2020

Siapa akan bersalin bulan 6.. Kita geng Saya harap semuanya di permudahkan walaupun lambat lagi..

85 Balas

X lambat tu kak pejam celik²je...ni dh bulan 2nk masuk bulan 3lgi berapa minggu... Sya 3.6.2020tapi doktor ckp sya bersalin awal akhir raya mcm tu...

10.6.2020 , insyaallah smga dipermdh kan sgla ursan.. Ank ke3 tp jarak kt 7 tahun , xcited bedebar smua ada .. 😂😅😁

Ikut period due 21/6 tp tarikh doc scan edd 1/7.. Hopefully kali ni baby June sm bln bday ngan mama die..aamiin

Cari keperluan baby murah2 ? Boleh tekan link ni https://web.publicecommerce.com/shareInvite?shareCode=WV9DMA&lang=en

Alhamdulillah ramai yg sama bulan 6... Semoga kita semua di permudahkan urusan bersalin...dan baby sihat ....amin...

Moga smuanya yg mnunggu hari kelahiran di permudahkan oleh Allah ye.. Sya da lps.. Hehehe 15.3.20

Sama sis.. semoga dapat bersalin dgn aman dan sihat yer ... aamiin

Due 17/6..oleh kerana ada darah tinggi and gdm on diet so kene bsalin awal..

Sy due 22/6..semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua.. Amin..