Due hari ni

Due date hari ni 19/9/2022 yg belum bersalin kita geng 😂. Sy doktor dah bagi surat admit ward 25/9, 26/9 induce. Harap² la baby keluar sblm tarikh admit 🤲. #dueseptember2022

4 Balas

sama sis sy esk cukup 40 weeks masih xdk tanda2 bersalin....takut pn ad esk nk kne scan bby besar kata nya

2y ago

sy baby, air ketuban, uri ok. xde pape mslh. cuma tulah, dok tunggu tanda nk bersalin tuh langsung xde sampai ke hari ni 😂. sonok sangat baby kat dlm perut mama dia 😆.

Sama due 19/9, dr bg surat serah diri 25/9. Emm ghisauuu

2y ago

Sy pon x sure, sbb ank first sy dah merasa induce ubt 2x. Yg second induce drip. Tp yg ank first induce ubt tu, Allah je tau sakit dia mcm mn 😣. Induce drip bg sy blh control lagi.

saya due 21/9 . tapi esok da kne serah diri kt hosp😢

2y ago

ada gdm on dc ke sis?

sama 😂 sis takda rasa sakit or turun tanda ka?

2y ago

Semoga dipermudahkan urusan bersalin kita semua. innshaAllah aamiinn 🤲.