ada sesiapa bersalin tarikh 10.6.2020

Siapa akan bersalin bulan 6.. Kita geng Saya harap semuanya di permudahkan walaupun lambat lagi..

85 Balas

Saya sis.10 jun..in shaa allah...semoga dipermudahkan semuanya...aamiin

InsyaAllah semoga dipermudahkan..doakan saya jugak. Saya due date 25/5

Semoga dipermudahkan urusan kita bersalin nanti...my due 5.6.2020😃

ank sedara belah husband sy brsalin bulan 6 gkk.. due dy 29/6/2020

Aamiin.... Semoga dipermudahkan urusan pd yg bersalin bln 6 nie...

Sy 11.6.2020...lebh satu hri dari sis huhu...ni trih misi kira

29/6...nerbes nya mcm nk bersalin ank sulung plk😅😅😅

Due kita sama...tp kena serah dri mse 38week sbb ade gdm.. 😊

5y ago

On pil...doc tgok ade trun xjd nk insulin..

saya in shaa allah 14/6 semoga smua dipermudahkan 🥰

21 june, hrp2 bersalin awal..x sabar jumpa baby..hehe