Ruam Teruk

Siapa ada tips nak hilangkan ruam pada muka baby.. Muka anak saya ruam tak elok2 lepas mak mertua saya letak bedak kat muka anak saya.. Cian anak saya muka dia merah2.. Selalu nangis bila nak mandi..

1 Balas

maaf tanya, MIL awak ni sengaja buat2 tak cerdik ke, memang tak cerdik sejak dulu kala. klau baca story awk dr pregnant MIL awk ni memang ada masalah besar. husband awk berfungsi ke tidak? . boleh pergi farmasi yang ada staff penasihat Perubatan,tanya dorang krim yg sesuai utk kulit newborn. ank sy pakai set sebamed setakat ni okey la..