Normal ke ada cyst sebelah kanan 3.4cm..kandungan 5 minggu.. risau laaa..

Siapa ada pengalaman yg sama? boleh kongsi x?

Normal ke ada cyst sebelah kanan 3.4cm..kandungan 5 minggu.. risau laaa..
1 Balas

sy masa pregnant ada cyst 4.3cm mcm tu belah kanan..DR sy ckp kalau cyst tu x mmbesar dgn Kandungan DR x kn buang.cyst boleh hilang jgk mse pregnant.Masa sy 18w Dr scan ckp dah x ada.tkjot jgk sbb cyst sy dah mmng ad sblum pregnant..DR ckp mungkin hilang ataupn tselindung dgn Kandungan semakin mmbesar.Lepas bslin smpai skrng sy belum scan balik sama ada cyst sy tu dah hilang atau ada lg..