Perut Kram

Nak masuk 5 minggu perut kerap kram . Kram kadang sebelah kiri kadang kanan ,kerap sebelah kiri . Bila malam tidur memang akan rasa berpeluh ke if dah pasang aircond suhu sederhana je . Normal ke ya mommies ? Kaki kadang lenguh2 sampai ke pinggang sekejap lepastu hilang. Normal ke ya .. mohon siapa ada pengalaman kongsi sini ya .. TQ ☺️

1 Balas

if kram sakit sgt2, dan ada bleeding.. better pegi emergency sis ~