Spotting coklat dan bleeding

Siapa ada pengalaman spoting coklat dan keluar darah pd awal kehamilan? Smlm da pg hospital doc scan nmpk kantong size 6week, tp blm nmpk bby lg. Doctor ada masuk muncung itik dgn seluk untuk tgk bukaan rahim, Alhamdullilah jalan tutup. Doctor bg balik dan kne dtg balik lg 2 minggu. Blh share x pengalaman korg, bby akan survive tak? Sy xde rasa sakit perut atau cramp

2 Balas

masa 1st baby ada spotting. pergi hospital doctor check atas bawah nmpk kantung dn masa tu rezeki sy nmpk baby tp kecik sgt lagi. alhamdulillah baby sekarang dah usia setahun 11bulan awak. dn dia dh jadi abg pon. hee. awak byk kn bedrest bgun hnya utk mndi, mkn, solat. jgn lasak. jgn agkt berat. makan asid folid. semoga urusan awak dipermudahkan❤️.

1y ago

Baiklah... Terima kasih atas perkongsian.

Ada yang survive, ada yang tak. Buat masa ni awak kena banyakkan rehat. Jangan buat kerja berat langsung. Basuh baju, kemas rumah suami boleh uruskan. Nak masak pun jangan yang heavy sangat. Sekarang ni waktu crucial untuk awak. Semoga dipermudahkan urusan 🌹

1y ago

Terima kasihh ☺