Keputihan Byk Selepas Bersama

Hi, siapa ada pengalaman keputihan byk keesokannya selepas bersama suami. Saya tgh Ttc. Normal ke.

2 Balas

sy semasa bersama dan selepas selesai tu keputihan keluar dan berbau. dh tanya doc dan dah ambil sample utk tahu apa jenis keputihan takut merbahaya pada baby dan result keluar normal. doc pun tak dpt pastikan cuma doc agak yg berbau tu disebabkan air mani suami yg terperangkap di dalam bercampur keputihan yg sedia ada. sebab sy jenis keputihan ada tapi tak selalu keluar.

oh yg tu sy xpsti..sbb sy xpnh alaminya...xpe sy try up status sis ni ea..hrp jika ada yg berpengalamn blh share ttg ni dgn sis..jg dri bebaik ea..😉✌..