Keputihan ketika bersama

Hi mommies. Normal ke keluar ketulan keputihan selepas bersama ? Miss v awalnya gatal tapi dah hilang selepas saya bersihkan dengan air suam bagi hilang gatal. Saya jenis byk minum air kosong, urine semua clean je. Takde sejarah GBS atau lain2 sangkut sepanjang 6m checkup di kk. Cuma terkejut lepas bersama suami tu lepas tu ada keluar ketulan keputihan. Kalau di pantyliner macam yellowish, kalau masa cuci di tangan warna putih yogurt, ada bau tapi tak busuk tak hanyir, bau biasa mcm keputihan harian je cuma extra sbb ketulan. Sejak saya pregnen, suami tak pernah lepas kat dalam lagi, so saya confuse jugak ni. Normal kah ? Nak bersama dgn suami pun dah seram skrang . #ingintahu #firstmom #SeriusTanya

1 Balas

dah pernah doktor ambil sample dari vagina ke sebelum ni? saya mcm ni juga tanda2 masa mula2 kena gbs. Doktor ambil sample dari vagina baru tahu ada gbs. Kalau cel darah tak detect.