Keputihan bersama darah

Sy pregnant 8week.. 2 kali keputihan ada darah tp x byk tompok2..mggu lpas skali mggu ni skali..normal ke tak? Mggu ni keputihan tu warna putih jenih & darah skit..Maaf sy bru anak pertama xda pengalaman.. sy xda sakit perut..ke sy buat keje byk tak rehat atau mcm mna ye.#firstbaby #pleasehelp #ingintahu

6 Balas

kandungan awal better banyakkan bedrest je sis,,memang x blh buat keje berat, duduk lame pon bahaya taw...sy spjg 1st trimister memang keje baring je...husben x bagi buat keje langsung...pasal bleeding tu better p cek, smoga baik baik saja

sis,saya bulan lepas..keputihan keluar dgn darah..saya terus g kk..dr swab n then sy kena GBS..dr bg ubat..next month sy kena swab lg utk tgk klu ada lg..apa pun anything bleeding masa pregnant cpt2 pg klinik tau..

2y ago

semoga dipermudahkan urusan sis..

Ada normal ada tak. Better awak cek gi klinik by scan baby. Tengok baby ok ke tak. Sebab ada je spotting tanda awal baby nak menempel. Tu normal. Even keluar darah tapi ada je yang ok. Awak gi cek klinik ye 😃

2y ago

tula sy jd risau jgk

masa sy 6w bgitu juga ada darah keluar 2 kali tp sikit je.. tp syukur baby baik2 je

masih awal .banyak kan rehat yaa sis .semoga dipermudahkn

2y ago

haah sy haritu mcm tu . g hsptal dorang ckp baby ok .cuma threatened miscarriage. so kna byk rehat sbb baby baru lg .xkuat . jgn angk berat2 atau ape2 jela utk sementara . kalau susah hati sis bole ke klinik scan .nnt dorang bg ubt

better cek

2y ago

dah g cek..