Berpantang untuk Czer

Siapa ada pengalaman Czer? Meh la share macam mana cara berpantang n pemakanan untuk czer

8 Balas

Czer,tak perlu ikut cara berpantang normal. Jgn angkat berat2. Amalkan diet yang sihat. Awal2 tu boleh urut bhgn blkg bdn, tangan dan kaki, untuk melegakan otot2. Jgn urut perut. Jgn risau dgn perut yg tak kempis.. syaa lepas setahun setengah baru berani nak urut satu badan.

5y ago

Org kata, senang bersalin czer, yang mengalami shj tahu, susahnya selepas bersalin.. lama nak jaga perut tu.