Berpantang untuk Czer

Siapa ada pengalaman Czer? Meh la share macam mana cara berpantang n pemakanan untuk czer

8 Balas

Czer xboleh bertungku lagi. Jgn mkn pati haruan, kalau nk mkn boleh mkn sup ikan haruan.. nk urut boleh, tp bkn bhgian perut.. sb perut kita luka lg.. elakkan sabun mandi terkena pada jahitan kita tu n g penting dua bulan awal ni jgn angkat benda berat, walaupun air mandi anak, sy dah terkena. Dari dah okay luka tu, terus ad luka sikit.. gara2 angkat air mandi anak..