Cucuk Dexa

Siapa ada pengalaman cucuk Dexa minggu keberapa? bersalin minggu keberapa? Saya ada sejarah 2x baby prem.

1 Balas

Sy.. Sy cucuk dexa mse kandungan 34w.. Mse tu jln 2cm p ttp jgk bby ta kluar.. Alhamdulillah complete dexa mase kndungan 34w p bsalin mse kndungan 38w5d tnp induce even admit ward tuk induce p jln da 4cm trus ke lb bsalin normal arini hri ke6 bpntang 😍

5y ago

Yew sis.. Tgk atas ind jgk macam sy ni lmbt jgk p alhamdulillah bby lahir cukuo bulan..