positive GBS..

Siapa ada pengalaman boleh share Tak?

2 Balas

Kawan sy. Ank lpas kluar ja kena tahan wad utk msukkan antibitotik bbrapa hari...

Belom ad pngalaman.. tp sy pon gbs+.. harap dpmudahkan urusan nnti.. 👐

3y ago

Alhamdulillah.. masa bsalin baby ok dn gbs-.. tapi ken warded juga sbb ada kuning dan dlm pemantauan.. InsyaAllah.. puan doa baik2 dan positif ya..baby kuat.. ikut saranan dr.. sy msa masuk dwan bsalin cepat2 bgtahu nurse/dr yg saya gbs+.. so dorg akn noted.. stnby antibiotik khas.