Buasir

Siapa ada pengalaman bersalin normal tapi ada buasir...saya baru 36minggu tapi buasir saya makin terkeluar bahaya tak bila meneran nanti?

1 Balas

Masa ank ke3 sy dulu sy punya buasir kira teruk. 36 ke 37w mcm tu...risau sbb nk dkat bersalin da. Sy g farmasi beli ubat sapu. Makin ok tp x sembuh sepenuhnya. 38w sy bersalin masa tu buasir sy kdg ok kdg x. Lpas bersalin doc akan tolak masuk. Lpas tu terus ok..xda kluar blik.