Jatuh katil

Siapa ada pengalaman anak jatuh katil ? Anak saya 10bulan , pagi td waktu sahur anak saya masih tidur saya tak pasti waktu bila dia bangun taw2 dengar ada jatuh lepas tu saya tgk anak saya jatuh , mulut darah dan hidung berdarah . Tp sekejap saja . Saya tak pasti anak jatuh macamana sebab waktu saya p angkat dia tgh meniarap . Perlu ka saya bawa anak ke hospital untk checkup ?

10 Balas

ank sy prnh jatuh 6m..nsib baik ada kelambu..kena timpa rak pn prnh nngis...esknya demam 2 hri tpi bby aktif xmeragam..so sy biarkn je smpai skrng bby ok aktif mcm biasa .insyallah xda apa..tpi klw smpai bdarah baik bwa hosp cek