Anak jatuh katil

Salam , anak saya 7 bulan . Jatuh katil dia jenis jatuh tiba tiba lemah and ngantuk terus nak tidur , ada ke bayi yang macamnii ? Sebab dah 2 or 3 kali jatuh dia jenis macamni

2 Balas

try hntr jumpa doc n chck..pntau 24jam tgk ada pape abnormal brlaku pd bby tak..mcm sawan ke..muntah nonstop dan bby snyp tiba2..mg dpmudahkan segalanya aamiin

Bahaya tu jatuh katil.. bawak gi dr and invest beli penghadang katil