Pregnancy

Siapa ada mkn maltofer ni. Ok x utk awl2 pregnancy.. Yg ni org kata kurangkan rasa loya2 tekak dari iberet.

Pregnancy
6 Balas

Nurse sy ckp semua ubt ni mmg buat loya tekak.. So dia suggest utk makan sebelum tdo... Xpun makan dgn air jus oren... W/o sugar

Byk2 ubat tmbh drah, maltofer ni la yg pling sedap.. sedapnya tu smp kemam mcm tu je.3 bji skali kemam plak tu.. hehehe.

Makan ni la paling okay. Tak mual tak pening. Kunyah2 je. Sehari doc suggest 4 biji. Hb dari 10.7 naik 11.6

Sy mmg kn mkn.. sbb hb low.. dr ank 1st smpai ank no.2 mmg kn mkn

Loya tu bgantung pd kite..tp pd sy mmg serasi sgt dr yg lain

Ni perisa coklat, mmng x loya pon