Baby Songsang

Scan 32w baby songsang pulak. Ada tips tak untuk baby berpusing balik? Atau baby auto pusing sendiri nanti?

3 Balas

Masuk usia 32 dan 36 minggu, kedudukan bayi dalam perut akan berubah … bahagian kepalanya akan berada di bahagian bawah …. berjalan selama 30 minit setiap hari , daya graviti akan menarik bahagian kepala bayi (yang paling berat) agar menurun ke posisi normal dan berdoa semoga dimudahkan urusan

12mo ago

tq tips!!

saya pun 32w baby songsang haritu masa scan 28w dah pusing kebawah 😅 sono kata last 36w untuk baby berpusing. marilah kita sama pujuk baby untuk masuk ke laluannya 😂

12mo ago

Moga yg baik baik saja untuk kita ❤️❤️❤️

saye 3hri lps misi cek mse 28m4hr, baby duk transverse lie, melintang katenye.. hrp2 bby berpusing blik la🥲 sedih rsenye doc ckp tunggu 2w lg bru scan blik

12mo ago

sy pn..tp awal lg kan..baby boleh pusing lg.