suntikan perancang

hi..ada yg ambik suntikan perancang tak bagaimana lps tu ye ada kah gatal2 kat miss v.. selera mkn? nk stop ambik camne? tq

5 Balas

Saya anak 1st (2006) mkn pil OK.. Anak ke 2 ambik injection 3 bln 1st try x sesuai sbb darah sikit2 keluar so stop... 8 thn x pakai Apa2 hanya rancang semulajadi dgn suami alhamdulillah badan segar period normal badan maintain 45kg je... Lps 8thn nak anak senang je menjadi so 2016 lahir... Terpulang pada ibu2 yg sesuai dgn badan anda... Sbb semuanya mmg ada side effect dlm harian anda

5y ago

Terus dtg bln mcm biasa lps stop inject sbb 3 bln je try inject...

Sy dah 3x ccuk perancang Period : selang seli heavy flow n spotting contoh feb priod cm biasa, mac spotting 3,4 hari. April priod cm biasa. Period biasa 9/10 hari. Sblum preggy priod 8/9 hari 💙 Berat badan ; maintain. Sblum preggy 45kg, sblum brslin 60kg, skrg 45kg. Baby 10bulan🧡 Sy ccuk swasta 3bulan skli. N full bf 😊

Dlu sy pernah ambek jg suntikan ni.. Berat bdn naik dgn jerawat pun naik.. Period pun sikit..

Kbnyakan yg saya tahu amik suntikan perancang smua dah jadi gemok 😅😅

Sllu berat naik.sis