suntikan perancang

Hi, mommy... Siapa sini ada ambl suntikan perancang? It's that ok? Risau bca side effects Di google.. ?

1 Balas

Mmg kacau period. Kadang2 satu hari je period itupun setitik je. Ni dah 5 bulan tak period.huhu. Nafsu makan mcm hape ntah. Nak makan je kerjanya. Tapi nk buat camne, saya tak berani lagi nk amik iucd dgn implanon. Kalau pil pulak takut terskip makan.

4y ago

Sya pun mcm tu sis period tak datng2 lgi umur anak dh 11 bulan.