selera makan

Siapa ada alahan ngandung mesti ada rasa cm saya ke..lapar,makan,tengah makan masih lapar tp tak boleh nak makan lagi sebab tak ada selera..makan dalam kuantiti sedikit tp berkali,mcm xjalan..makanan yg boleh dimakan pn xtau apa..sbb hari2 berubah..harini boleh makan ni,esok xboleh makan dah..kadang rasa nak nangis sbb lapar sgt,tp xtau nak makan apa..semua xkena..xada selera..skrg makan semua paksa wlpn end up loya/muntah..buah pn xjalan dah sekarang? konfius dah xtau nak makan apa..hrap baby terus sihat wlpn kdaan sy mcm ni yg xlalu makan..

1 Balas

Kalau saya, ada sedia biskut. Boleh makan alas perut sebab selalu jadi macam ni jugak, baru lepas makan tapi still lagi lapar sangat. Nk makan nasi tak lalu dah.

4y ago

InshaAllah, baby sihat je.