Shopping is more exciting if I go with _____
Voice your Opinion
My self only
Husband
Kids & family
Friends
Colleagues

5129 respon

16 Balas

Nak2 pulak dia bg pndpt n sometime tnya kita ade nk apa2 lg tak hahaha..pstu dh penat shopping tnya husband, syg ada nk apa2..jom ayg belikan..kompom pnjg lebau senyum

saya suka anak2 memilih ikut citaras mereka dan jika tidak sesuai kita boleh beri pandangan

Biasa kuar ngn mak xpun adk bradik.. Ngn hsbd pyh nanti terkejar2 xdan pilih barang😅

my self la. kalo ngan laki banyak di cut nya..silap2 diletaknya balik🤣

shopping sorang2 adalah yang terbaikk dan lebih tenang 🤣

seorang lagi best, dgn husband asyik nak cepat je 🙄

My self only.. its a me time for me 😆😆

My self only.. its a me time for me😆😆

Enjoying myself more than anybody else 🤣

A lot of money☺️