Hitaran period panjang sukar hamil

Setiap sebulan period..normal ke?? Saya masih belum hamil..siapa pernah pengalaman mcmnie ??

3 Balas

Cuba pakai opk. Sy jugak pantau dengan ovulation termometer klau dah ovulate suhu bdn akan naik. Tp yg ni memang kena sgt disiplin xleh malas. Sbb hari2 mesti ambik lepas bangun tido pd masa yg sama sebelum kita buat ape2.

tiap bulan period ke period panjang hingga sebulan?

2y ago

kalau berlaku setiap bulan, mmg kena cek hormon & kesuburan. tak boleh biar saja. period lebih 14 hari dah dikira penyakit. kalau gi satu klinik dia ckp ok saja, pergi klinik lain. mintak 2nd 3rd pendapat

dhh rujuk doktor ke sis?

2y ago

sudah sis.. dr ckp semua normal ..maybe hormon cikit